Dimarts, març 19, 2024
ActualitatDestacat

CONSELLS PER ESQUIAR AQUESTA PRIMAVERA

Els boscos de Masella, que s’estenen pel 80% de les pistes, el 90% de les pistes orientades a Nord i l’altitud del domini esquiable, amb una cota màxima a 2.535 m, fan que l’entorn de de Masella sigui l’òptim per una bona conservació de la neu. Això sumat a una moderna xarxa de neu produïda ens permet allargar la temporada, que finalitzarà ben entrat l’abril. Masella no té data de tancament definida i serà l’estat de la neu, el temps i l’evolució de la pandèmia els factors que marcaran la data de finalització de la temporada 2020-21 d’esquí i surf de neu.

Ara, aprofitant que l’arribada de la primavera ha coincidit amb molt bon temps per aquesta Setmana Santa, aprofitem per donar-vos quatre consells per esquiar aquests dies:

COMPREU EL FORFET DE MANERA ANTICIPADA

Atès que hi ha control d’aforament el forfet del vostre dia d’esquí s’ha de comprar online, de manera anticipada, a la botiga de www.masella.com. Consulteu com comprar el forfet online en el següent enllaç clicant AQUÍ

MATINEU PER ESQUIAR

Si matineu i sou els primers a pujar a pistes gaudireu de les millors neus. Aquesta època, generalment, la neu es transforma de dura a primavera, amb major o menor grau, en funció de la insolació del dia, l’orientació de la pista i les condicions de la temperatura i la humitat.  Els remuntadors els obrim a les 9 h en caps de setmana i festius i a les 9 h 15’ en dies feiners.

POSEU-VOS CREMA DEL SOL I PROTEGIU-VOS BÉ

És molt important protegir-se la pell amb crema solar, amb factor de protecció alt, i deixar com menys parts del cos exposades al sol millor. D’altra banda, també és important portar unes bones ulleres d’esquí per protegir-vos del sol, el vent, i per filtrar la llum i els raigs UV.

HIDRATEU-VOS BÉ

Beure amb freqüència és molt important per hidratar-vos bé mentre esquieu. I, també, podeu fer parades per descansar a les terrasses de Masella per fer un refrigeri. I no oblideu, aquest any marcat per la pandèmia, feu la vostra parada a les nostres terrasses amb el vostre grup bombolla.