Divendres, març 29, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdevenimentsMuntanyaNocturn

SATISFACCIÓ ENTRE ELS PARTICIPANTS LA HEAD 12 H D’ESQUÍ ALPÍ

Aquest dissabte s’ha celebrat la primera prova de resistència d’esquí alpí de 12 hores “non stop” celebrada en el sud d’Europa. L’ha promogut la marca d’esquís Head amb el suport tècnic de Camp Base i de l’estació d’esquí de Masella.

La Head 12 h d’esquí alpí ha consistit en un descens continu per una pista tancada per aquest esdeveniment. L’objectiu ha sigut realitzar el major número de baixades amb el menor temps possible per part dels equips participants integrats per un, dos o tres esquiadors.

La competició s’ha engegat a les 8 del matí, després de les classificatòries, amb una espectacular sortida tipus Le Mans. I ha finalitzat al cap de 12 hores amb la bandera de quadres a l’arc d’arribada, ja en plena nit. El piscolabis de la nit i el repartiment de premis han posat punt i final d’una emocionant jornada d’esport, competició, però també de companyonia i “fair play” entre tots els participants de la Head 12 hores de Masella.

A l’hora del repartiment dels premis entre els participants, si bé en el rostre de tots es notaven les 12 hores d’esforç físic i de cansament mental, hi ha hagut unanimitat a la pregunta de “i quan serà la propera edició?”. La resposta de l’organització ha sigut ben clara amb un “fins ben aviat” i és que ja s’està preparant la segona edició de la Head 12 hores de Masella d’esquí alpí.

En els següents enllaços podreu trobar la classificació final i la classificació final per categories

Organitzat per: Head, Masella i Camp Base

Patrocinat per: Land Rover & Jaguar Donnay

Col·laboradors: Soba de Pastas Gallo, Caldos Aneto, Rs7 articulaciones, Isotonica San Miguel, Tag Heuer, Olympus, Cuvic, Leatherman, Nalgene, DonJoy, Grau Soler, Òndia, Doublet, Carlit, Cadí, Hotel & Spa La Collada, GoPro, Coca-Cola, Monster, Aquabona, Bodegas Chivite.