Dimarts, abril 23, 2024
Actualitat

COMPENSEM ELS ABONAMENTS 20-21 NO AMORTITZATS PER LA COVID-19

Aquesta temporada atípica ha vingut marcada per les restriccions de mobilitat per contenir la pandèmia, que han representat que la majoria d’esquiadors fidels a l’estació no s’hagin pogut desplaçar a pistes durant bona part de la temporada amb total normalitat. Això ha afectat, en particular, a tots els esquiadors que han tramitat l’abonament, en qualsevol modalitat, i a d’altres que han reservat i comprat el forfet online en dates, que posteriorment per  restriccions de mobilitat decretades pel govern, no han pogut accedir a pistes. Per això, a continuació, us responem a totes les preguntes genèriques que pugueu tenir en relació als abonaments no amortitzats i als forfets no consumits, és a dir no utilitzat.

QUÍ TÉ DRET A LA COMPENSACIÓ EN ELS ABONAMENTS NO AMORTITZATS?

Tots els titulars d’abonament 20-21 de temporada que disposin d’un abonament no amortitzat,  en les modalitats de temporada (menor, infant, adult, veterà I i veterà II), No Dissabtes, Feiners, Diumenges, Tardes, 1 Dia feiner, Empreses I ½ Temporada segons el quadre d’amortització que està publicat a les Condicions Generals dels Abonaments que podeu consultar clicant AQUÍ

QUÈ ES COMPENSARÀ EN ELS ABONAMENTS NO AMORTITZATS?

-Es reemborsa parcialment l’import de l’abonament en forma de saldo a favor de l’abonament de la temporada 2021-22.

-El saldo a reemborsar es defineix a partir dels dies d’utilització de cada tipus d’abonament, segons quadre amortització que podeu consultar clicant AQUÍ

-En el quadre d’amortització es marquen els dies en què els abonaments, en diferents modalitats, ja es consideren amortitzats.

-En definitiva, per tant, els dies a compensar són el número de dies no esquiats fins arribar als dies d’amortització de cada abonament segons el quadre d’amortització.

-La compensació només es realitzarà en la compra d’un abonament de la temporada 2021-22 en qualsevol modalitat. Per tant, el saldo a favor del titular de l’abonament, en cas de tenir-ne, no es podrà transferir per compres a la temporada 2022-23 ni posteriors ni per la compra d’altres productes.

COM ES COMPENSARAN ELS ABONAMENTS NO AMORTITZATS?

-Cada titular d’abonament tindrà activat el seu descompte en la futura compra de l’abonament  de la temporada 2021-22, en qualsevol modalitat.

-El descompte es farà en l’abonament del mateix domini esquiable (Masella o Alp 2500) seleccionat la temporada 2020-21.

COM S’HA DE TRAMITAR SI ES TÉ UN ABONAMENT NO AMORTITZAT?

El titular de l’abonament no caldrà que realitzi cap tràmit. Els titulars de l’abonament rebran un correu electrònic el mes d’abril de 2021 amb el número de dies esquiats i el saldo amb que se’ls compensarà, en cas de tenir-ne.

-Els abonaments, tramitats a través dels clubs, seran els clubs qui contactaran amb els seus abonats per facilitar aquesta informació.

-Els titulars d’abonament hauran d’accedir a la compra de l’abonament online www.masella.com, clicar el botó d’usuari registrat i accedir a l’Àrea Privada d’Usuari Registrat a partir de la tardor de 2021 i al seleccionar l’abonament ja hi haurà el descompte, personalitzat a cada usuari, a aplicar sobre el preu venda públic.

-Els esquiadors amb abonament no amortitzat, tramitat a través d’un club, caldrà que el club faci el tràmit en cas que el titular torni a tramitar l’abonament a través del mateix club.

QUÈ DIU LA POLÍTICA DE COMPENSACIÓ?

-Consulta les Condicions Generals dels Abonaments que inclou les compensacions per la no amortització de l’abonament clicant AQUÍ

-Aquestes Condicions Generals dels Abonaments les han acceptat els titulars amb la compra de l’abonament, en qualsevol modalitat.