Dijous, abril 18, 2024
ActualitatOfertes

JA A LA VENDA ELS ABONAMENTS A PREU DE PROMOCIÓ

La temporada d’esquí s’acosta i ara és el moment per fer-te amb el teu abonament de temporada de Masella al millor preu. Recorda que els preus de promoció s’apliquen en tots els tipus d’abonament de temporada i es podran comprar fins el dia 28 de novembre.

Per comprar el forfets de temporada ara mateix i estalviar-te diners tens dues opcions:

TRAMITA L’ABONAMENT ONLINE, RECARREGA’L I ESTALVIA’T CUES

-Tramita’l a través de la nova web de Masella, si la temporada 2020-21 no el vas comprar.

Recarrega’l online, si vas comprar el teu abonament la temporada passada, a la botiga de la web www.masella.com. Hauràs d’accedir a l’Àrea Privada de la web i ja podràs recarregar el teu abonament afegint el núm. WTP, que trobaràs al darrera del suport del teu abonament 2020-21. D’aquesta manera ja podràs anar directament als remuntadors, t’estalviaràs cues i simplificaràs les gestions. Només caldrà, més endavant, que passis per Oficines d’Atenció a l’Esquiador a recollir el talonari amb els avantatges del teu abonament.

TRAMITA’L PRESENCIALMENT A MASELLA, A VIC, O A BARCELONA

-A les Oficines d’Atenció a l’Esquiador de Masella. Obertes cada dia! (dill-div de 9.00 a 16.00h i caps de setmana de 11 a 14h, a partir del 30 d’octubre).

-A l’estand de Masella a la Fira de la Muntanya de Vic, del 5 al 7 de novembre.

-A l’estand de Masella a L’Illa Diagonal de Barcelona del 19 al 28 de novembre.

Et recordem que tenim a la teva disposició molts tipus d’abonaments (tota la Temporada, No Dissabtes, Diumenges, Feiners, 1 Dia Feiner, Nocturn, etc.) i que amb aquests abonaments, a banda d’esquiar a Masella, podràs gaudir de molts avantatges i de forfets gratis per a esquiar en estacions d’esquí de tot el món. En concret, podràs esquiar 78 dies en d’altres estacions, que podràs consultar clicant aquí, i gaudir de descomptes en establiments que pots consultar aquí.

Pots consultar els preus de tots els tipus d’abonaments aquí.

OBRIREM EL PRIMER DIA QUE LES CONDICIONS HO PERMETIN

I a Masella iniciarem la temporada 2021-2022 el primer dia que les condicions del temps i la neu ho permetin. Per tant, a Masella, ja tenim els canons apunt així que arribi el fred al Pirineu.