Dimecres, abril 24, 2024
ActualitatCursesEsdeveniments

CURSA SOCIAL I FESTA DEL MASELLA TEAM

El Masella Team ha celebrat aquest cap de setmana la gran festa de final de temporada, amb la celebració de la Cursa Social del club i el Dinar de Cloenda.

Gairebé 200 socis dels diferents grups del club han participat en la cursa, que s’ha disputat en la modalitat d’eslàlom gegant a la pista d’Eslàlom La Pleta. Dissabte van prendre part en la cursa els grups de competició i tecnificació, el grup de “Dissabtes” i tots els pares i mares que, per un dia, van voler competir entre ells i amb els seus fills en aquesta gran festa del club. Diumenge ha estat el torn dels nens i nenes del grup de “Diumenges” i els seus pares i mares.

P2590033

Els corredors més ràpids de la cursa de dissabte van ser els Infantils II Patxi Terrades, Pol Verdú i Mariona Gibert, que encapçalen la classificació general. En aquest enllaç podreu trobar les classificacions general i per categories de la cursa de Dissabte. Diumenge, els més ràpids han estat els Infantils Ferran Muñoz, Martina Gràcia i Marc Isern, que han quedat en 1r, 2n i 3r lloc respectivament. Per veure tots els resultats de diumenge podeu clicar en aquest enllaç.

I en la galeria del Masella Team de la nostra web trobareu totes les fotos de la cursa i dels podis.

Dissabte, després de la cursa i de l’entrega de premis, es va celebrar el dinar de cloenda de temporada en què hi van assistir més de 100 socis. I a banda dels bons records de la cursa i de la gran festa social, tots els socis i sòcies es van endur també un bonic i pràctic obsequi del Masella Team: una cinta Ledrapo per protegir-se del fred.

bP2590468

La cursa i el dinar han estat el comiat de temporada per als esquiadors dels grups de dissabtes i diumenges, mentre que els equips de competició i tecnificació continuaran amb els entrenaments fins el dia 3 d’abril.