Divendres, març 29, 2024
ActualitatCompeticióCurses

INSCRIPCIONS CURSA ABONAMENTS TEMPORADA OBERTES

Com ja és habitual, en dates de Setmana Santa, a Masella celebrarem la Cursa d’Abonaments de Temporada, enguany en la seva XVIIIa edició. La cursa serà el dissabte, dia 16 d’abril. És oberta a tots els titulars amb abonament de temporada, en qualsevol modalitat. Participar a la cursa no té cap cost.

Les inscripcions són presencials a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador. També es poden realitzar telemàticament, enviant un correu electrònic a oficines@masella.com i ens heu de facilitar nom, cognoms i any de naixement. Les inscripcions estan obertes fins el divendres, dia 15 d’abril, a les 13 h.

PROGRAMA

8:00 h – Oficines d’Atenció a l’Esquiador: Entrega de dorsals

9:30 h – Pista Coma Oriola: Inici de la cursa per ordre d’arribada

13:00 h – Pista Coma Oriola: Fi de la cursa

13:30 h – Podi del Pla de Masella: Entrega premis, aperitiu i sorteig regals

A tots els qui teniu abonament de temporada us animem a gaudir de l’Esquí de Primavera i, sobretot, us demanem que us engresqueu a participar de la XVIII Cursa dels Abonaments de Temporada.

ABONAMENT DE PRIMAVERA

I si no teniu abonament, voleu participar a la XVIII Cursa d’Abonaments de Temporada i, sobretot, teniu ganes d’esquiar tot el que resta de temporada tramiteu l’Abonament de Primavera. Per només 225 euros s’obté aquest abonament, que s’amortitza amb només 5 dies d’esquí, i que permet gaudir de l’esquí a Masella tots els dies que es vulguin fins al dia 1 de maig, data prevista de tancament si les condicions de la neu ho permeten. A més a més, amb aquest abonament es dona un talonari d’invitacions per a esquiar en d’altres estacions dels Pirineus.