Divendres, març 29, 2024
Actualitat

ELS MINI I BMW IDEALS DE MOTOR MUNICH PER PUJAR A PISTES

ELS MINI COUNTRY MAN ALL 4 DE MOTOR MUNICH

El MINI Countryman Cooper ES All4 de Motor Munich és el teu vehicle ideal si puges a Masella. Amb la seva combinació de versatilitat de la tracció a les quatre rodes i el motor elèctric capaç de generar potència instantània amb zero emissions, cadascuna de les teves esquiades serà tan eficient com electritzant. A més, la bateria d’última generació té una capacitat augmentada de 10,0 kWh, el que et permetrà conduir fins a 57 km només amb la manera elèctric. Així reduiràs el teu empremta de carboni i els costos de manteniment quotidians. Per si això fos poc, l’import dels impostos relacionats amb el teu automòbil baixarà de forma considerable.

A Motor Munich trobaràs la millor oferta pel teu nou MINI Countryman, així com també d’altres models de la marca.

I podràs veure un MINI Countryman Cooper ES All4 davant del telecadira TGV, al Pla de Masella – 1600 m

LA SÈRIE X DE BMW DE MOTOR MUNICH

Els vehicles ideals per la Cerdanya són, també, tots els de la Sèrie X de BMW de Motor Munich. Algunes versions d’aquests models incorporen el sistema de tracció integral xDrive que proporciona un plus de seguretat i dinamisme per conduir amb neu. Aquest automòbils amb tracció a les quatre rodes, combinats amb pneumàtics d’hivern, són l’opció perfecte per pujar a pistes.

Troba la millor oferta del teu futur X1, X2, X3, X4, X5, X6 o X7 a Motor Munich, el teu concessionari BMW

I si vols veure el BMW X6, en directe, en podràs trobar un d’exposició al costat del telecadira Masella Jet, al Pla de Masella-1600 m.