Divendres, abril 26, 2024
ActualitatDestacat

ENHORABONA ALS ESTUDIANTS BECATS PER LA FUNDACIÓ BOSCH AYMERICH

Des de l’estació d’esquí i muntanya de Masella felicitem a tots els joves estudiants dels municipis d’Alp, Das, Urús i Bagà que han rebut les Beques-Estudi que atorga la Fundació Bosch Aymerich i l’Obra Social “La Caixa”.

La convocatòria d’enguany ha repartit un total de 50.000 euros entre 25 estudiants, amb les millors notes, d’aquests quatre municipis pels quals s’estén el domini esquiable de Masella.

LES BEQUES DE LA FUNDACIÓ BOSCH AYMERICH

La Fundació privada Bosch Aymerich, propietària de Masella, és una entitat que té per objectiu principal potenciar el llegat del Sr. Josep M Bosch Aymerich, entre el qual hi ha Masella, un dels motors de l’economia de la Cerdanya que crea riquesa i genera ocupació a la comarca.

En paral·lel a l’activitat empresarial, la Fundació convoca aquestes beques, i aquesta ja és la cinquena edició, per fomentar els estudis com a mostra d’agraïment als veïns d’Alp, Das, Urús i Bagà i és un ajut per les famílies amb fills que realitzen estudis superiors.

AJUT A LES FAMÍLIES TOT INCENTIVANT L’EXCEL·LÈNCIA   

Aquestes beques són un estímul per incentivar l’excel·lència entre els estudiants, premiant els qui tenen millor expedient acadèmic, a la vegada que són un ajut per les famílies amb fills premiats per ajudar amb les despeses derivades des estudis (matrícules, manutenció, desplaçaments, material docent, etc.)

NOTA: Les fotografies que il·lustren aquest post són d’arxiu. Enguany, derivat de l’emergència sanitària, l’acte presencial de les Beques-Estudi de la Fundació Bosch Aymerich no s’ha pogut celebrar.