Divendres, març 29, 2024
ActualitatCompeticióServeisSnowboard

EL TALLER DE MASELLA – ZORIONAK LUCAS EGUIBAR

Si vols que el teu material llisqui bé i amb les millors condicions de seguretat vine al Taller de Reparació de Masella, a on trobaràs els millors professionals i la maquinària més moderna per revisar el teu material d’esquí o d’snowboard. Repàs de soles, encerat, cantells, graduació de fixacions, etc. són algunes de de les reparacions i posades a punt del teu material. El Taller està ubicat al Pla de Masella-1600 m, a la planta baixa de l’alberg Abrigall, situat al costat de les taquilles dels forfets. Pots consultar els preus del Taller clicant AQUÍ.

SABIES QUE EN EL TALLER DE MASELLA ES REVISA EL MATERIAL DE LUCAS EGUIBAR?

El flamant Campió del Món en els Mundials de la modalitat de Snowboardcross (SBX) en els Mundials SBX FIS de Idre Fjäll (Suècia), Lucas Eguibar, també se li reparen les seves planxes de surf al taller de Masella.

En concret, el passat estiu els skimans dels riders de la RFEDI de SBX, amb la maquinària del Taller van estar encerant i estructurant les soles de les taules de tots els riders del Snowboardcross de l’equip nacional, entre les quals hi havia la taules d’Eguibar.

El rider basc continua sumant èxits i és que ahir, 18 de febrer, va fer medalla de plata a la Copa del Món a Reiteralm (Àustria). Així que des de Masella ZORIONAK LUCAS!!!