Divendres, març 29, 2024
Actualitat

FORFETS DE REGAL AMB L’ABONAMENT DE TEMPORADA!

Els esquiadors que tramiten l’abonament de Masella en les modalitats de tota la Temporada o Feiners o No Dissabtes, en les categories d’adult, infant i veterà I poden esquiar 78 dies d’esquí gratis en més de 40 estacions de tot el Món a seleccionar. Entre els dominis esquiables n’hi ha molts a seleccionar en estacions de proximitat al Pirineu català, francès i Andorra. Així com en d’altres estacions de la resta d’Espanya. A Europa, també n’hi ha moltes dels Alps. I com a destinacions exòtiques n’hi ha a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud i  Àsia. A la vegada que es donen molts avantatges en empreses de serveis i comerços de la Cerdanya.

Els podeu consultar clicant aquí.

Forfets de regal i els vals de descompte de Masella

Forfets de regal i els vals de descompte d’Alp 2500

Aquests forfets i descomptes es donen en forma de talonari al recollir l’abonament a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella. Si has enguany has recarregat el teu abonament online, no t’oblidis de passar per les nostres oficines.

IMPORTANT: Els forfets d’invitació dels titulars de l’abonament de Masella i Alp 2500 no són vàlids en dies de cursa en d’altres estacions del Pirineu, de la mateixa manera els titulars d’abonaments d’altres estacions no podran gaudir de la invitació a Masella en dies de cursa. 

I recorda pots tramitar l’abonament online amb tarifes de promoció fins el 28/11/2021

L’ABONAMENT QUE ET DONA MÉS!