Divendres, abril 26, 2024
ActualitatEsdeveniments

22 I 23/2 -THE SNOW BEER AL PLA DE MASELLA

El campament de San Miguel torna a Masella el cap de setmana del 22 i 23 de febrer amb més música, tallers DIY, jocs i una oferta gastronòmica irresistible!

Mai abans pujar a esquiar havia estat una experiència tan completa! Després de l’èxit de la temporada passada, San Miguel Snow Beer s’instal·larà de nou al Pla de Masella el cap de setmana del 22 i 23 de febrer per portar-vos la millor manera de posar punt final a la vostra jornada d’esquí.

Com l’any passat, en aquest espai inspirat en els tradicionals campaments de muntanya trobareu actuacions en directe de grans músics i DJs i una oferta gastronòmica única i irresistible sopa de pastor, broquetes de carn i hamburgueses veganes. Per maridar-ho, podreu triar entre les referències estrella de San Miguel: la Magna, una Golden Lager d’un sabor intens, color daurat i elaborada seguint un procés de lupulació en tres temps; la Selecta, perfectament torrada, amarga i tot un clàssic; la Manila, una barreja entre IPL i Lager d’un aroma floral; la refrescant Radler San Miguel; o la San Miguel 0,0 pels més esportistes.

A més, com a novetat d’enguany, també s’instal·larà una zona de jocs de ‘curling’ i ‘shuffleboard’ i tallers ‘do it yourself’ en què podreu personalitzar gorres amb pegats inspirats en el món alpí i dissenyats especialment per a l’ocasió. Pel que fa a la seva programació, durant aquest cap de setmana l’estació de Masella comptarà amb els ritmes de DJ Amable, el rei de l’escena electrònica alternativa de la ciutat comtal; i amb DJ Viktor Ollé, que portarà una sessió carregada de groove, rock i disco. Actuacions en directe que us faran vibrar amb un paisatge màgic de fons, què més es pot demanar?

L’horari del campament serà a partir de les 11 h el dissabte i d’11 a 16 h el diumenge: unes hores ideals perquè us relaxeu, jugueu, mengeu i carregueu energies després d’una meravellosa jornada lliscant pel blanc de les muntanyes. Us apunteu a viure l’esquí d’una manera diferent?