Divendres, abril 26, 2024
ActualitatDestacatServeis

TEMPORADA 17/18 “SKI THE EAST AWARDS VI”

Al portal de NEVASPORT el blogger “SKI THE EAST”, any rere any, fa enquestes entre els esquiadors de la xarxa per determinar quina és la millor estació de la Península Ibèrica. I, també, premia les estacions peninsulars en un total de 15 categories.  En el blog de Masella esmentem aquest reconeixements perquè no són fruit d’un treball superficial, sinó que són gràcies a un treball exhaustiu d’aquest blogger en base a un total de 10.000 enquestes respostes per esquiadors de les estacions peninsulars. MASELLA, enguany, ha guanyat en les categories del MILLOR FORFET i de les MILLORS PISTES. Aprofitem per felicitar Grandvalira, la millor estació d’esquí de la temporada 2017-18, segons els lectors de Nevasport que han respost a les enquestes de “SKI THE EAST”

Aquí reproduïm, parcialment, el text dels reconeixements “SKI THE EAST AWARDS VI” de la passada TEMPORADA 17/18:

“Ja són aquí els resultats de l’enquesta realitzada d’abril a octubre entre tots vosaltres. Aquesta és la 6a edició dels premis, i cada temporada sou més els que us animeu a participar-hi i col·laborar-hi. En aquesta ocasió, s’han completat més de 10.000 enquestes … així que … MIL GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR! L’enquesta consta de 15 categories, i els resultats són fruit de l’experiència personal de les persones mes crítiques que hi pot haver en una estació  … ni comitès de savis ni professionals especialitzats …. sinó NOSALTRES, ELS SEUS CLIENTS! Els resultats es detallen en PREMI A L’ESTACIÓ D’ESQUÍ AMB MILLOR PUNTUACIÓ GLOBAL, 15 premis als GUANYADORS DE CADA CATEGORIA, 1r PREMI A L’ESTACIÓ REVELACIÓ i 1r PREMI A LA MILLOR ESTACIÓ D’ESQUÍ INDOOR. El premi a la ESTACIÓ D’ESQUÍ REVELACIÓ, premiarà l’estació que hagi tingut l’augment de puntuació és important en relació al seu resultat en la temporada anterior. Tot i tenir a 50 estacions en concurs, i per fer aquest post una mica més àgil, en les 15 categories només hi haurà els resultats del podi (1,2,3), i un TOP-10 de les puntuacions globals, per als mes detallistes, al final del post trobareu el quadre resum de totes les estacions amb tots els resultats per capítols. Com sempre, intento millorar aquesta enquesta any rere any … estic obert a posar noves categories, esborrar-ne alguna o modificar qualsevol aspecte de l’enquesta. Així que m’encantarà llegir les vostres propostes. Així doncs, aquí van els resultats de les millors estacions de la passada temporada 2017-18, espero que gaudiu llegint i que el treball realitzat entre tots, serveixi per planificar la temporada 2018-19:

Masella ho ha tornat a fer …, i ja van 6 edicions. L’estació del Pirineu de Girona torna a guanyar aquesta categoria tan preuada … i és que tenir el millor FORFET de Temporada és sinònim de que els teus clients confien en tu. Però confien en tu perquè els ofereixes una de les temporades més llargues del la Península (i de tot Europa), els assegures la neu (nevi o no), i els permets anar d’ “excursió” a més de 50 estacions d’arreu del Món … ah, i tot això a només 1: 30h de Barcelona. ENCARA NO TENS EL TEU FORFET DE TEMPORADA?

En aquesta ocasió, les matemàtiques han estat capritxoses, i ens ofereixen un PREMI COMPARTIT … Masella i Baqueira Beret, dues estacions diferents però amb un mateix objectiu, MIMAR SEUS PISTES! Maquinistes, gràcies!”

BAIXA’T EL QUADRE RESUM DELS RESULTATS AQUÍ

FONT: NEVASPORT