Divendres, març 29, 2024
ActualitatDestacatEscola

EL WORLD SNOW DAY AL JARDÍ DE NEU

Aquest diumenge, 19 de gener, celebrem el World Snow Day, és a dir la celebració internacional del dia de la neu promoguda per la Federació Internacional d’Esquí per acostar a la neu als infants i a les seves famílies. Per commemorar aquest dia, tots els infants (3 a 6 anys) que els seus pares contractin classes al Jardí de Neu, se’ls pintarà les cares, a la vegada que se’ls donarà esmorzar, amb xocolata desfeta i coca de sucre per a tots els nens i nenes.

El Jardí de Neu de Masella és un espai reservat als més petits (de 3 a 6 anys) perquè aprenguin a esquiar sense deixar de ser nens i amb la diversió assegurada. El Jardí de Neu compta amb un remuntador, concretament una cinta de poc pendent i de fàcil accés a una pista suau i de poca llargada. Les classes d’esquí pels més menuts l’imparteixen els professors de l’Escola de Masella – L’Illa Diagonal, la única oficial de l’estació.

En el Jardí de Neu també hi ha la Caseta dels Nens pels més petits (18 mesos a 3 anys) per tal que juguin en un espai adequat amb calefacció i sanitaris. La Caseta dels Nens està sota la supervisió de professionals de l’educació infantil. Tot el perímetre del Jardí de Neu està abalisat per a la màxima seguretat dels infants.

Per reservar i contractar les classes en el Jardí de Neu contacteu amb l’Escola de Masella – L’Illa Diagonal a través de l’e.mail: escola@masella.com o, entre setmana, al telèfon 972 890 145. Les activitats per celebrar el World Snow Day no tenen un cost afegit a la contractació de les classes.