Dissabte, abril 27, 2024
ActualitatEsdeveniments

EL MATÍ I LA MARE QUE EL VA PARIR EN DIRECTE

Divendres 12 de febrer tot l’equip de El matí i la mare que el va parir es desplaçarà a Masella per fer en directe el programa de ràdio des de la nostra estació.

Serà un dia de ràdio, esquí i molta música amb el gran Va parir de neu! De 7:00 a 10:00 del matí, El matí i la mare que el va parir en directe des de la primera planta del Restaurant del Pla de Masella. Després, esquiada per l’estació de Masella i a partir de les 17h i fins les 20h Festa Flaixbac amb Carles Pérez i Masella Dia&Nit Après-ski!

matiilamarequeelvaparir2

Si vols venir a escoltar el programa en directe i a esquiar durant el dia has de saber que El matí i la mare que el va parir convida 50 oients i els seus acompanyants a seguir el programa en directe i a esquiar durant el dia. A la seva web t’expliquen com ho has de fer per obtenir una de les places.

I si el que vols és assistir a la festa Flaixbac de tarda i provar l’esquí nocturn de Masella pots descarregar-te un val de descompte a la web del programa i per només 12€ podràs gaudir de la magnífica experiència d’esquiar a la nit. I a sobre podràs fer-ho acompanyat del ritme i l’humor de Carles Pérez i Radio Flaixbac!

matiilamarequeelvaparir3

vaparir_logos_cat