Dimarts, abril 16, 2024
ActualitatOfertes

ABONAMENTS A PREU D’OFERTA

A Masella iniciarem la temporada 2020-21 el primer dia que les condicions de la neu i la pandèmia ho permetin. També us informem que ja són a la venda online, a preu d’oferta, les diferents modalitats d’abonaments que oferim.

L’actual context que marca la pandèmia de la Covid-19 no serà un impediment perquè tornem a gaudir de l’esquí alpí o l’snowboard. I des de Masella no només us confirmem l’obertura, sinó que fa només uns dies ja us vam avançar al blog quines novetats trobareu els esquiadors a les pistes.

MASELLA, ZONA SEGURA 

L’entorn natural incomparable de Masella és una zona segura per a la pràctica dels esports d’hivern ja que els seus espais oberts fan que la propagació de la COVID-19 no sigui favorable. No obstant això caldrà prendre mesures preventives bàsiques per evitar el contagi del coronavirus.

Pel que fa als protocols sanitaris a seguir per fer compatible la pràctica dels esports d’hivern, l’estació seguirà les recomanacions que marquen les autoritats sanitàries i, de forma complementària a aquestes, les que s’han pactat de comú acord des del sector de la neu. Podeu consultar les mesures preventives per evitar el contagi de la COVID-19 AQUÍ

OBERTURA EL PRIMER DIA QUE LES CONDICIONS HO PERMETIN

L’inici i tancament de les temporades de neu al Pirineu en els darrers anys han vingut liderades precisament per Masella. Hem consolidat la tradició de ser la primera estació que obre portes i de ser la darrera en tancar-les. Així que us anunciem que enguany la tradició no es trencarà i, si les condicions ho permeten, s’obriran les instal·lacions en poques setmanes.

La temporada funcionarà amb la màxima normalitat possible i obrirem el primer dia que les condicions de la neu, la pandèmia de la COVID-19 i el temps ho facin viable i s’allargarà la temporada, si les condicions ho permeten, fins ben entrada la primavera. Per tant, l’objectiu és obrir al màxim de dies.

ABONAMENTS A LA CARTA

Dins l’extens ventall d’abonaments de Masella cal recordar que hi ha els que s’anomenen “a la carta” i que permeten esquiar tots els dies de la temporada, en dies Feiners (de dilluns a divendres), 6 dies excepte dissabte, abonaments transferibles d’empresa, abonaments de tardes, abonaments de només diumenges o nocturns.

Per tramitar els abonaments s’ha habilitat la botiga virtual del web www.masella.com i l’App Masella, que permeten la compra online, d’una forma segura i ràpida sense passar per les Oficines d’Atenció a l’Esquiador. La trobareu AQUÍ

FORFETS DE REGAL I DE FIDELITZACIÓ

Amb la compra dels abonaments de Temporada, No Dissabtes i Feiners (exclosos menor i veterà II) s’inclouen un talonari de forfets de regal per esquiar més de 60 dies en més de 40 estacions d’esquí de tot el món. Dins el talonari d’invitacions també s’ofereixen vals de descompte o invitacions de diferents establiments comercials o de serveis de la Cerdanya. Consulteu els forfets de regal AQUÍ

I als esquiadors que la temporada passada van tramitar els abonaments de Temporada, No dissabtes i Feiners (exclosos menor i veterà II), i que enguany renoven l’abonament en les mateixes modalitats, tenen de regal forfets extres valorats en 100 €.

LA NOVETAT: ABONAMENTS I FORFETS ELECTRÒNICS

Aquest any sí, era el moment de fer el canvi. Un dels canvis que trobareu els esquiadors de Masella en el tema dels forfets i als abonaments serà que aquests passen a ser un xip. És a dir, els forfets de dia ja no seran el clàssic paper adhesiu amb anella per penjar a la jaqueta. I els abonaments abandonen el format de targeta de crèdit de PVC i passen a ser de mans lliure. Seran més lleugers i incorporen un xip electrònic que permet l’obertura del torn d’accés al remuntador. Les portes d’accés als telecadires els detecten i automàticament s’obren per deixar el pas obert cap a la plataforma d’embarcament.

A LA VENDA ONLINE

Els abonaments de Temporada de Masella i el d’Alp2500 (La Molina+Masella), així com els abonaments per a l’esquí nocturn, s’han posat a la venda des d’aquest dimecres a través del web www.masella.com

Es mantenen els preus de la temporada passada i es posen a la venda en diferents modalitats. A més, els preus estaran en oferta fins al 30 de novembre.

Totes les modalitats d’abonaments per modalitats, edats, en promoció i tipologies es poden trobar AQUÍ

I, en relació, a la contractació d’aquests productes podeu consultar les condicions generals i la política de cancel·lació, en cas que hi haguessin afectacions derivades de la COVID-19, clicant AQUÍ