Dissabte, abril 27, 2024
Actualitat

MILLORA DE CONDICIONS PEL CAP DE SETMANA DE LA MARATÓ  

Aquest cap de setmana, que coincideix amb La Marató, hem millorat substancialment les condicions a pistes gràcies al fred de les darreres jornades que ens han permès treballar intensivament a pistes per millorar gruixos i qualitat de la neu, gràcies els treballs de la xarxa de la neu produïda i a les màquines trepitjaneus.

Per aquest cap de setmana tenim obert:

  • Pistes: 16 pistes obertes, que sumen 29 km esquiables
  • Sectors: 5 sectors oberts (Pla de Masella, Bosc d’Alp, Cap del Bosc, Coma Oriola i la Tosa)
  • Remuntadors: 6 remuntadors oberts (telecadires TGV, Jumbo Tosa, Masella Jet, Coma Oriola i cintes Pastors i Pastorets)

A més, per gaudir de les pistes, coincidirà amb un cap de setmana estable, amb neu pols, sol i temperatures agradables el centre del dia.

FOTO D’ARXIU

ESLÁLOM SOLIDARI PER LA MARATÓ

A Masella, aquest diumenge dia 17 de desembre, es celebrarà un eslàlom paral·lel solidari per recaptar diners que van destinats íntegrament als fons de La Marató de 3CAT que, any rere any, organitzen la Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. Enguany La Marató es dedica a la salut sexual i reproductiva.

El paral·lel es celebrarà a la pista de Debutants de Coma Oriola i es farà de 10 a 12 h del matí. L’organitza l’estació, amb l’ajut dels clubs d’esquí que habitualment entrenen a l’estació i l’Escola d’Esquí i Snowboard de Masella. És una prova no cronometrada, oberta a tothom, amb un donatiu mínim de 2 euros/baixada. La totalitat dels diners recaptats aniran destinats a la recerca de la salut sexual i reproductiva de La Marató del 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *