Dimarts, març 19, 2024
ActualitatServeis

NOVES WEBCAMS

Aquesta temporada hem estrenat 4 noves webcams situades en punts estratègics de Masella i que s’afegeixen a les 8 ja existents situades al peu dels telecadires Masella Jet, TGV i la Pia, al Pla de Masella, a peu dels telesquís de Pletes, a Cap del Bosc, a Coma Oriola i al peu del Jumbo Tosa.

Per a la situació de les noves webcams hem escollit 4 punts estratègics de l’estació i que fins ara quedaven fora de la vista dels nostres internautes. Són les següents:

  • Isards 1950: Enfoca una de les pistes emblemàtiques de Masella des del seu peu.

  • La Tosa 2500: Situada a dalt de tot del telecadira Jumbo aquesta càmera ens ofereix la visió del punt més alt de l’estació.

  • La Pleta 2020: A dalt del telecadira del TGV, aquesta càmera ens dóna una visió d’un dels punts més concorreguts pels esquiadors de nivell intermig.

  • Coma Pregona 2050: Una altra de les pistes emblemàtiques de Masella, que ara podreu veure des de la nova webcam.

Amb aquestes noves perspectives podem oferir una millor visió de conjunt de l’estat del temps, de la neu i de les pistes en temps real.

A més a més s’han instal·lat nous punts amb connexió WIFI gratuïta a la sortida del telecadira Jumbo Tosa, a la sortida del telecadira La Pia Express, al bar refugi de La Pia, a la sortida i arribada del telecadira TGV i a la cota 2500 de La Tosa.