Divendres, abril 19, 2024
ActualitatDestacatEsdevenimentsMéteoNocturn

OBERTURA DE MÉS PISTES I REMUNTADORS PER AQUESTES FESTES DE NADAL A MASELLA

A Masella  portem 1 mes i 21 dies d’estació oberta ininterrompudament.

Els dies previs a les festes de Nadal després de la davallada de temperatures hem treballat intensivament per obrir el màxim nombre de km de pistes i remuntadors, per poder completar el total del desnivell, des de la cota 2530 m fins a 1600 m (900m). S’ha treballat amb la producció de neu en els sectors de Coma Pregona, La Tosa, Cap del Bosc, Isards, La Pleta, Coma Oriola i zones de debutants, com el pla de Masella  així com debutants de Coma Oriola. Aquestes tasques han permès l’ obertura del telecadira desembragable TGV Masella i el teleesquí de la Pleta i ampliar així el sector de debutants del Pla de Masella, millorant la neu en quantitat i en qualitat.

 

Previsió per les Festes de Nadal amb un agradable sol y bones temperatures, sense intervenció del vent permetran obrir:

 

  • Remuntadors oberts: 14 (telecadira desembragable Jumbo Tosa, telecadira de Coma Oriola, telecadira desembragable Masella Jet, telecadira desembragable TGV Masella, teleesquí de Debutants de Coma Oriola, teleesquí de la Tosa i teleesquí Rasos, teleesquí Parc de neu, teleesquí Eslàlom la Pleta, el telecorda de Pletas, cinta Pastors, cinta Pastorets, la cinta Pla de Masella i el telecorda del Pla de Masella).
  • Sectors oberts: Debutants del Pla de Masella, Debutants de Coma Oriola, Bosc d’Alp, La Pleta, Dues estacions, Coma Pregona, La Tosa, Cap del Bosc, Coma Oriola, el Tub i Isards .
  • Km Esquiables: 43 km
  • Espessors: 65cm de neu a la Tosa i 20 al Pla de Masella
  • Desnivell obert: el 100% del desnivell obert, des del cim de la Tosa fins el Pla de Masella (900m).
  • Accés a pistes: Pla de Masella-1600 m i Per Coma Oriola-1950 m

 

ESQUÍ NOCTURN FESTES DE NADAL

 

L’esqui nocturn s’inaugurarà el proper dijous 27/12  i estarà en funcionament  les nits dijous 27 i dissabte 29/12 i el dijous 3 de Gener  de 18,30h a 21,15h.

 

AGENDA D’ESDEVENIMENTS

 

Durant les festes de Nadal se celebren a Masella diferents curses i esdeveniments, els més destacats són:

 

  • 24 i 25 de desembre: Visita del Pare Noela pistes que vindrà a escoltar tots els desitjos dels
  • 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 gener : Patge Reial al Pla de Masella  de 14h a 16h, perquè tots els infants puguin fer arribar les cartes a ses SSMM els Reis de L’Orient.
  • 29 de desembre: Campionat Familiar d’esquí, que enguany arriba a la 16a edició i on hi poden participar famílies amb abonament de temporada en les categories de pares i fills, avis i néts, germans i matrimonis.
  • 5 de gener a la tarda, a les 18 h, SSMM Els Reis de l’Orientarribaran a Masella acompanyats pels seus patges i entre el foc d’una gran baixada de torxes. A l’arribada, els Reis saludaran a tothom i  convidaran a coca amb xocolata per celebrar la seva arribada al Pla de Masella.