PREVISIÓ PEL PONT DE LA PURÍSSIMA DE 2018

De cara el Pont de la Puríssima, de 4 jornades d’esquí, a Masella es preveu un temps excel·lent amb sol i temperatures suaus durant el dia. I tenim previst obrir amb:

  • Remuntadors oberts: 6 (telecadira Jumbo Tosa, telecadira de Coma Oriola, telecadira Masella Jet, teleesquí de Debutants de Coma Oriola, teleesquí de la Tosa i teleesquí Rasos).
  • Sectors, pistes i km oberts: Dues Estacions, Coma Pregona, La Tosa, Isards, Cap del Bosc, Bosc d’Alp i Coma Oriola, amb 30 pistes que sumen 34 km.
  • Desnivell oberts: Des de la Tosa al Tsd. Jumbo Tosa Inferior (635 m) i de la Tosa a Coma Oriola (585 m)
  • Accés a pistes: Per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m, amb el Tsd. Masella Jet obert de transport o també hi ha la opció de fer la última baixada per Enamorats i Aparador, els últims 200 metres amb neu molt escassa, cal ser prudent.
  • Bus retorn: A partir de les 13,00h hi haurà un bus habilitat per transportar esquiadors de Coma Oriola al Pla de Masella.

PROMO ESPECIAL 10 FORFETS DE LLIURE ELECCIÓ:

A més, aquest Pont oferim una promoció amb un pack de forfets de lliure elecció, que són transferibles, a un preu increïble. Amb aquesta promoció t’estalvies  90 €.

10×1 adult: 350 euros

10×1 infant: 260 euros

DATA PREVISTA D’OBERTURA DE L’ESQUÍ NOCTURN:

Per aquest desembre, si les condicions de la neu ho permeten, tenim previst obrir l’Esquí Nocturn de cara el dissabte, dia 15 de desembre de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *