Dijous, maig 30, 2024
ActualitatMéteoMuntanyaNocturnOfertes

PREVISIÓ PEL PONT DE LA PURÍSSIMA DE 2018

De cara el Pont de la Puríssima, de 4 jornades d’esquí, a Masella es preveu un temps excel·lent amb sol i temperatures suaus durant el dia. I tenim previst obrir amb:

  • Remuntadors oberts: 6 (telecadira Jumbo Tosa, telecadira de Coma Oriola, telecadira Masella Jet, teleesquí de Debutants de Coma Oriola, teleesquí de la Tosa i teleesquí Rasos).
  • Sectors, pistes i km oberts: Dues Estacions, Coma Pregona, La Tosa, Isards, Cap del Bosc, Bosc d’Alp i Coma Oriola, amb 30 pistes que sumen 34 km.
  • Desnivell oberts: Des de la Tosa al Tsd. Jumbo Tosa Inferior (635 m) i de la Tosa a Coma Oriola (585 m)
  • Accés a pistes: Per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m, amb el Tsd. Masella Jet obert de transport o també hi ha la opció de fer la última baixada per Enamorats i Aparador, els últims 200 metres amb neu molt escassa, cal ser prudent.
  • Bus retorn: A partir de les 13,00h hi haurà un bus habilitat per transportar esquiadors de Coma Oriola al Pla de Masella.

PROMO ESPECIAL 10 FORFETS DE LLIURE ELECCIÓ:

A més, aquest Pont oferim una promoció amb un pack de forfets de lliure elecció, que són transferibles, a un preu increïble. Amb aquesta promoció t’estalvies  90 €.

10×1 adult: 350 euros

10×1 infant: 260 euros

DATA PREVISTA D’OBERTURA DE L’ESQUÍ NOCTURN:

Per aquest desembre, si les condicions de la neu ho permeten, tenim previst obrir l’Esquí Nocturn de cara el dissabte, dia 15 de desembre de 2018.