A ON TRAMITAR L’ABONAMENT?

PREUS DE PROMOCIÓ FINS EL 27/11/2022

Ja pots tramitar el teu abonament de temporada, a la carta, a preu d’oferta fins el diumenge, dia 27 de novembre. Consulta els preus de Masella i Alp 2500 (La Molina + Masella) i les avantatges i forfets d’altres estacions a www.masella.com

A ON TRAMITAR ELS ABONAMENTS DE TEMPORADA?

Els abonaments es poden tramitar online i, també, de forma presencial, a les nostres Oficines d’Atenció a l’Esquiador, a la Fira de Muntanya de Vic i al centre comercial L’illa Diagonal de Barcelona. Presencialment, a part de la venda dels abonaments, també et podem informar dels cursets del Club Masella Team i de l’Escola d’Esquí i Snowboard, les novetats o tramitar l’armari guardaesquís.

COMPRA ABONAMENTS ONLINE

Per la teva màxima comoditat pots tramitar l’abonament online a través de la botiga de la nostra pàgina web www.masella.com

Si és la primera vegada que tramites l’abonament t’hauràs de registrar a l’Àrea Privada, comprar l’abonament i passar per Oficines d’Atenció a l’Esquiador, amb el comprovant de l’Esquiador i et donarem físicament l’abonament i els vals amb avantatges i els forfets d’altres estacions (Només els abonaments de Temporada, No Dissabtes i Feiners dels adults i els infants).

Si ja vas tramitar l’abonament de temporada, en qualsevol modalitat, la temporada 2020-21 o 2019-20 recarrega l’abonament online. Entra a l’Àrea privada, amb el teu e.mail, i recarrega l’abonament amb el número WTP, que hi ha en el revers del suport del teu abonament de la temporada passada o l’anterior.

COMPRA ABONAMENTS PRESENCIALMENT

OFICINES D’ATENCIÓ A L’ESQUIADOR, AL PLA DE MASELLA-1600 m:

Feiners (de dilluns a divendres): de 8 a 16 h

Caps de setmana i festius: de 11 a 14 h (Fins a data d’inauguració de la temporada 2022-23)

L’ILLA DIAGONAL DE BARCELONA:

Al Centre Comercial l’Illa Diagonal (Av. Diagonal 557 de Barcelona), el 18 i 19 de novembre i del 21 al 27 de novembre. Estand de Masella ubicat a la planta 1, davant de la Sabateria Casas.

Obert cada dia de 10 a 15 h i de 16 a 20 h