Dimecres, abril 24, 2024
Actualitat

A ON TRAMITAR L’ABONAMENT?

PREUS DE PROMOCIÓ FINS EL 26/11/2023

Ja pots tramitar el teu abonament de temporada, a la carta, a preu d’oferta fins el diumenge, dia 26 de novembre. Consulta les tarifes AQUÍ

A ON TRAMITAR ELS ABONAMENTS DE TEMPORADA?

Els abonaments es poden tramitar online i, també, de forma presencial, a les nostres Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella – 1600 m, a la Fira de Muntanya de Vic (del 10 al 12 de novembre) i al centre comercial L’illa Diagonal de Barcelona (del 17 al 26 de novembre). Una de les altres gestions que pots fer es encarregar el teu armari guardaesquís online, i que té les prestacions que t’expliquem AQUÍ.

COMPRA ABONAMENTS ONLINE

Per la teva màxima comoditat pots tramitar l’abonament online a través de la botiga de la nostra pàgina web clicant AQUÍ

Si és la primera vegada que tramites l’abonament t’hauràs de registrar a l’Àrea Privada, comprar l’abonament i passar per Oficines d’Atenció a l’Esquiador, amb el comprovant de l’Esquiador i et donarem físicament l’abonament i els vals amb avantatges i els forfets d’altres estacions (Només els abonaments de Temporada, No Dissabtes i Feiners d’adults, infants i veterà I).

Si ja vas tramitar l’abonament de temporada, en qualsevol modalitat, la temporada anterior recarrega l’abonament online. Entra a l’Àrea privada, amb el teu E.mail, i recarrega l’abonament amb el número WTP, que hi ha en el revers del suport del teu abonament.

HORARIS DE LES NOSTRES OFICINES D’ATENCIÓ A L’ESQUIADOR, AL PLA DE MASELLA-1600 m:

Feiners (de dilluns a divendres): de 8.30 a 16.30 h

Caps de setmana: de 11 a 14 h (Fins a data d’inauguració de la temporada 2023-24). Dia 1 de novembre (Tots Sants) les oficines estant tancades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *