Dimarts, març 19, 2024
ActualitatDestacat

AMPLIEM HORARIS I NÚMERO DE PISTES I REMUNTADORS OBERTS

A partir del dia 15 de març a Masella ampliem els horaris d’obertura de pistes i remuntadors, així com també el número de remuntadors, km i sectors oberts. Aprofitant de les bones condicions a pistes i, sobretot, la finalització del confinament perimetral comarcal que implica que a partir d’ara es pot canviar de comarca, a Masella us trobareu:

MÉS PISTES I MÉS REMUNTADORS OBERTS:

41 pistes

9 remuntadors

52 km esquiables

AMPLIEM HORARI D’OBERTURA DE REMUNTADORS:

Feiners de 9,15 a 16,00 h

Festius de 9,00 a 16,00 h

NOU HORARI D’OFICINES D’ATENCIÓ A L’ESQUIADOR DEL  PLA DE MASELLA:

Feiners de 8,30 a 16,30 h

Festius de 8,00 a 16,30 h

AMB, TAMBÉ, OBERTURA A DIARI DELS SECTORS DE COMA ORIOLA I ELS ISARDS:

A partir d’ara també es podrà accedir a pistes per Coma Oriola, amb l’obertura del telecadira d’aquest sector. Això implica que, a diari, es podrà gaudir també de les pistes dels sectors de Coma Oriola i els Isards. A Coma Oriola també hi ha les taquilles de forfets, el punt automàtic de recollida de forfets i el bar obert.

SECTORS OBERTS: Dues Estacions, Coma Pregona, La Tosa, Isards, La Pleta, Bosc d’Alp, Cap del Bosc, Coma Oriola i el Pla de Masella.

COMPRA ANTICIPADA DELS FORFETS

A causa de les restriccions d’aforament decretades per les autoritats, només poden esquiar els titulars amb abonament de temporada, en qualsevol modalitat, i els esquiadors que comprin de forma anticipada els forfets online amb data prefixada o hagin comprat alguna promoció a www.masella.com . Aquesta mesura s’aplica per controlar l’aforament diari de les instal·lacions.

-La venda dels forfets online és a www.masella.com

-Consultar “Com comprar els forfets online?” clicant AQUÍ

-No es fan descomptes en els preus dels forfets.

-Les taquilles de venda de forfets del Pla de Masella i de Coma Oriola són obertes per contingències vàries i per, prèvia acreditació de l’edat, la venda del forfet de menor (Nascuts a partir 1/1/2014), veterà I (Nascuts entre els anys 1946 i 1955, ambdós inclosos) i veterà II (Nascuts fins el 31/12/1945).

ESQUIEU RESPECTANT ELS PROTOCOLS COVID-19 – CONSULTA’LS AQUÍ